Een interview of gesprek met een VAD-medewerker

Ben je student aan een hogeschool of universiteit?

Zou je graag een interview afnemen voor een opdracht aan de hogeschool of de universiteit? Stuur je vraag dan via vad@vad.be. Geef zoveel mogelijk informatie over de inhoud van het interview, dan gaan we na of een van onze collega’s hierop kan ingaan. Zo niet, dan doen we ons best om je door te verwijzen. 

Ben je leerling in een middelbare school?

Wil je een interview voor een schooltaak aan de middelbare school, dan kunnen we daar helaas niet op ingaan. We ontvangen ontzettend veel vragen van scholieren die een interview of gesprek wensen. De medewerkers van VAD en De Druglijn hebben jammer genoeg niet de nodige tijd beschikbaar om in te gaan op deze vragen.

Nuttige info voor schoolwerk 

We hebben wel een heleboel nuttige info om jou op weg te helpen met je schoolopdracht. Zo vind je op onze websites een schat aan informatie die waarschijnlijk een antwoord biedt op je vragen:

www.druglijn.be/over-ons/schoolopdracht-drugs/
www.vad.be

In de catalogus kan je materiaal van VAD over alcohol, drugs, psychoactieve medicatie, gokken en gamen downloaden of bestellen.

VAD heeft ook een gespecialiseerde bibliotheek die je kan bezoeken of online raadplegen.

Is een interview of gesprek toch noodzakelijk voor je schooltaak, dan kan je contact opnemen met de regionale preventiewerkers.