Het bekendmakingsmateriaal voor editie 2020 van Tournée Minérale wordt in 'toolboxen' verstuurd. Elke toolbox bevat:

  • Documenten met handige tips op maat van verschillende sectoren. Zo kunnen bedrijven, organisaties, verenigingen, sportclubs, ziekenhuizen en steden en gemeenten zoveel mogelijk mensen in hun netwerk engageren om mee te doen aan Tournée Minérale.
  • Stickers en posters om op te hangen op plaatsen waar veel mensen passeren.
  • Tournée-viltjes (onderleggers voor horecazaken en organisaties met een kantine of bedrijfsrestaurant). Horecazaken die een toolbox bestellen krijgen gratis reclame: ze komen op de kaart op de website. Zo weten deelnemers meteen waar ze moeten zijn voor het betere non-alcoholische drankje.

De toolboxen kunnen op de Tournée Minérale-webshop besteld worden.

Deze toolboxen zijn volledig gratis (ook zonder verzendkosten). Iedere organisatie, bedrijf, vereniging, ... mag zijn eigen toolbox bestellen en krijgt zo informatie op maat. Levering van de toolboxen gaat van start vanaf begin januari.

Je kan in de webshop ook Tournée Minérale-armbanden aankopen. Zo toon je niet alleen dat je meedoet, maar steun je ook actief kankeronderzoek. Wil je de armbanden doorverkopen aan derden? Dan kom je op de kaart op de website te staan als verdeelpunt.

  • Bestelcode: TM-01